Rexha Gold

Boutique Collection Malachite Necklace

2111 

Stone

Diamond, Semi precious

Stone color

White, Black

Collection

Boutique

Material

Gold 750/000

Color

Rose

Share:
Categories: , ,

Varëse floriri nga Casato, pjesë e koleksionit Boutique. Punuar në mënyrë artizanale në flori Rose 18K, montuar me 9.54ct Malachite si dhe 0.29ct Diamantë të Bardhë ngjyrë G, pastërti VS.

You may also like…