Rexha Gold

Boutique Collection White Opal Earrings

3433 

Stone

Diamond, Semi precious

Stone color

White

Collection

Boutique

Material

Gold 750/000

Color

Rozë

Share:
Categories: ,

Vëthë femrash nga Casato, pjesë e koleksionit Boutique. Punuar në mënyrë artizanale në flori Rose 18K, montuar me 11.56ct Opal të Bardhë si dhe 0.74ct Diamantë të Bardhë në prerje Brilante ngjyrë G, pastërti VS.