Rexha Gold

Diamond Engagement Ring

3750 

Collection

Pranoj

Stone

Diamond

Stone color

White

Material

Gold 750/000

Color

E bardhë

Share:
Categories: , ,

Unazë Fejese punuar në mënyrë artizanale në flori të bardhë 18kt, montuar me Diamant Natyral qëndror 0.37ct ngjyrë F, pastërti VS në prerje Ovale si dhe 0.23ct Diamantë rrethues në prerje Brilante ngjyrë G, pastërti VS. Masa 14 (e ndryshueshme).