Rexha Gold

Diamond Engagement Ring

5350 

Collection

Pranoj

Stone

Diamond

Stone color

White

Material

Gold 750/000

Color

E bardhë

Share:
Categories: , ,

Unazë Fejese punuar në mënyrë artizanale në flori të bardhë 18kt, montuar me një Diamant Natyral qëndror 0.50ct ngjyrë F, pastërti VS në prerje Pear Shape si dhe 0.50ct Diamantë rrethues në prerje Brilante si dhe Pear Shape ngjyrë G, pastërti VS. Masa 14.