Rexha Gold

Maureen Collection Stud Long Earrings

5735 

Stone

Diamond

Stone color

White

Collection

Maureen

Material

Gold 750/000

Color

E bardhë

Share:
Categories: ,

Vëthë femrash nga Casato, pjesë e koleksionit Maureen. Punuar në mënyrë artizanale në flori të bardhë 18K, montuar me 0.38ct Diamantë të Bardhë në prerje Marquise si dhe 1.02ct Diamantë të Bardhë në prerje Brilante ngjyrë G, pastërti VS.

You may also like…