Rexha Gold

Diamond Engagement Ring

3580 

Collection

Pranoj

Stone

Diamond

Stone color

White

Material

Gold 750/000

Color

E bardhë

Share:
Categories: , ,

Unazë Fejese punuar në mënyrë artizanale në flori të bardhë 18kt, montuar me Diamant Natyral qëndror 0.40ct ngjyrë F, pastërti VS në prerje Emerald si dhe 0.37ct Diamantë rrethues në prerje Brilante si dhe Baguette ngjyrë G, pastërti VS. Masa 14 (e ndryshueshme).