Rexha Gold

Diamond Engagement Ring

1840 3165 

Unazë Fejese punuar në flori të bardhë 18K si dhe Diamantë të Bardhë Natyral.

Collection

Pranoj

Stone

Diamond

Stone color

White

Material

Gold 750/000

Color
Karatura

E Vogël, E Mesme, E Madhe

Clear
Share:
Categories: , ,