Rexha Gold

Fantasy Cocktail Ring

1420 

Stone

Diamond

Stone color

White

Material

Gold 750/000

Color

Out of stock

Share:
Categories: ,

Unazë fejese, pjesë e koleksioneve Fantasy Cocktail, e punuar me dorë në flori Rose 18K dhe montuar me një Diamant qendror 0.07ct të Bardhë në prerje Brilante ngjyrë G, pastërti VS. Masa 14.