Rexha Gold

Porosi të personalizuara

Procesi

Diskutoje

Mund të prenotoni një takim në butikun tonë dhe të diskutoni me përfaqësuesin tonë I cili do të kujdeset për detajet e porosisë suaj..

Vulose

Pas mbylljes së negociatave dhe arritjes së një marrëveshjeje për sa I përket designit,çmimit, materialeve dhe çdo aspekti tjeter që përfshin produktin tuaj, porosia miratohet dhe niset urdhëri për prodhimin e saj.

Shijoje

Sapo prodhimi të ketë mbaruar dhe produkti të arrijë në butikun tonë, ju njoftoheni për të ardhur e për ta marrë.

Për çdo pyetje ose për të caktuar takimin tuaj mos ngurroni të ..