Rexha Gold

HRD Memories

Diamanti i parë që mbart mesazhin tënd brenda…

Një Aplikacion I dedikuar diamantit tënd

Diamanti yt tashmë ka Aplikacionin  e tij të dedikuar nga ku mund të hidhen dhe shikohen me lehtësi mesazhet tuaja në formatin video.
Aplikacioni është I përshtatshëm me pjesën më të madhe të smartphoneve të sotëm, kështu që kompatibiliteti nuk do të jetë problem!

Shkarko HRD Memory App

Një mënyrë inovative për të shprehur dëshirat tuaja.

Mesazhi juaj I personalizuar I bashkangjitet diamantit nëpërmjet aplikacionit HRD Memory të sipërpërmendur. Ju ose personi që pranon dhuratën, keni të mundur që në çdo moment të aksesoni mesazhin nëpërmjet një prekjeje të lehtë të blisterit dhe telefonit tuaj siç tregohet dhe në videon ilustruese në krye të faqes.

Do të shfaqet një pamje Live e kamerës së telefonit tuaj dhe nga diamanti I blisterit do të prezantohet në mënyrë virtuale si hologram videomesazhi juaj.   

Lexo më shumë..

Blisteri juaj HRD

Blisteri përmban diamantin të vendosur në mënyrë të sigurtë brenda kapsulës së tij duke siguruar jetëgjatësinë dhe sigurinë e produktit. Në pjesën e mbrapme të blisterit do të gjeni karakteristikat e diamantit të listuara ashtu siç janë edhe në Certefikaten e garancisë.

Paketimi

Prezantimi I HRD Memory është po aq unik sa dhe vetë dhurata!
Ju merrni kutinë HRD Memory Box të paraqitur në materialet promocionale.
Brenda kutisë gjenden dhe vetë blisteri bashkë me certefikatën shoqëruese të lëshuar nga HRD Antwerp.

Personalizoje si të kesh dëshirë

Në çdo moment mund të paraqiteni pranë nesh me blisterin tuaj nga I cili mund të krijojmë një bizhuteri unike sipas pëlqimit tuaj.

Porosi të personalizuara..