Rexha Gold

Mattioli

“Zbulo koleksionet  unike të personalizueshme nga Mattioli”

PUZZLE

MOTHER OF PEARL

Bizhuteri unike dhe të këndshme në flori 18kt. Zgjidh ngjyrat e preferuara që ti përshtaten humorit dhe veshjes së ditës me koleksionin fleksibël e të ndryshueshëm Puzzle Mother of Pearl

PUZZLE

SAFARI

Një design ekspresiv në flori 18kt për look-un më të veçcntë. Zbulo ngjyrat vibrante të enamelit të koleksionit Puzzle Safari dhe krijo kutinë tënde unike me gurët Mother of Pearls që përputhen.

PUZZLE

MINI

Shtoji një prekje ngjyrash ditës tënde me koleksionin Mini Puzzle të Mattioli. Argëtuese, shumëngjyrëshe dhe të veçanta cdo pjesë e Mini Puzzle jep dozën ditore të ngjyrave pamjes tënde. Çdo pjesë është e punuar 100% në mënyrë artizanale në flori 18kt në Itali.

KOLEKSIONI

SIRIANA

Stili Arabesques në aflori të bardhë dhe rose, bashkë me mother of perals në një larmi të madhe ngjyrash. Me një gjest të thjeshtë, bizhuteritë Siriana mund t’i shtojnë një element të ri unik pamjes suaj.