Rexha Gold

Diamantët Tanë

“Ne sjellim kujtime”

DIAMANTËT TANË

Ne përzgjedhim vetëm ata gurë të cilët I konsiderojmë të denjë për punimet tona.
Harmonia perfekte mes prerjes që nxjerr në pah vlerën e vërtetë të gurit dhe artizanati Italian
I veçantë në llojin e tij  janë themelet e bizhuterisë sonë.
Dedikimi ndaj ekselencës shpjegon dhe zgjedhjen e Rexha Gold për të patur kontroll direkt mbi çdo aspekt të produkteve të veta.
Diamantët përzgjidhen me garancinë se janë marrë në mënyrën më etike të mundshme dhe gjithmonë nga furnitorë legjitim. Çdo gjë prokurohet në mënyre direkte prej qëndrave kryesore të prodhimit, me çmimet më të favorshme të tregut.