Rexha Gold

AQUIS DATE

2580 

Koleksion

Aquis

Mekanizmi

Automatik

Ngjyra e fushes

Jeshile

Diametri

34.1 mm – 38 mm

Grupet e synuara

Zonja

Shpërndaje:
SKU: 01 733 7770 4157-07 4 18 67FC Kategorite: , ,

INNOVATIONS

Mother-of-pearl dial
The familiar, tapered silhouette of the Aquis Date diver’s watch forms the base for each of the three pieces, but they will be remembered first for their high contrast Blush Pink, Aegean Blue and Seafoam Green dials.

Crafted with mother of pearl, these shimmer playfully in the light like the surface of water at sunset, adding an elegant, sophisticated hue to the Aquis’s high performance profile.

REFERENCE 01 733 7770 4157-07 8 18 05P
CASE Aquis, 36.50 mm, Stainless steel
MATERIAL Multi-piece stainless steel case, minutes scale top ring
SIZE 36.50 mm
TOP GLASS Sapphire, domed on both sides, anti-reflective coating inside
CASE BACK Stainless steel, screwed, see-through mineral glass
OPERATING DEVICES Stainless steel screw-in security crown
WATER RESISTANCE 30 bar
INTERHORN WIDTH 18 mm
MOVEMENT Automatic winding date
DIAL Green

Dërgesa

Rexha Gold ofron një proces të lehtë dhe të pamundimshëm të transportit të produkteve. Skuadra jonë e logjistikës ka për detyrë të sjellë bizhuteritë tuaja në kohën e duhur, megjithatë në çdo rast vonesash të paparashikuara ju mbeteni të informuar. Çdo produkt I blerë online nëpërmjet Rexha Gold përfiton transportin falas brenda Shqipërisë. Dërgesat internacionale mund të kenë kosto të veçanta, ndaj jeni të lutur të na kontaktoni për informacione më të detajuara. Produkti do të niset brenda 20 ditëve kalendarike nga data e konfirmimit të blerjes. Për çdo pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni.