Rexha Gold

AQUIS DATE

2760 

Koleksion

Aquis

Mekanizmi

Automatik

Ngjyra e fushes

Jeshile

Diametri

42.1 mm – 46 mm

Grupet e synuara

Zotërinj

Shpërndaje:
SKU: 01 733 7730 4157-07 8 24 05PEB Kategorite: , ,
 • REFERENCE 01 733 7730 4157-07 8 24 05PEB
 • CASE Aquis, 43.50 mm, Stainless steel
 • MATERIAL Multi-piece stainless steel case, ceramic minutes scale top ring
 • SIZE 43.50 mm
 • TOP GLASS Sapphire, domed on both sides, anti-reflective coating inside
 • CASE BACK Stainless steel, screwed, see-through mineral glass
 • OPERATING DEVICES Stainless steel screw-in security crown
 • WATER RESISTANCE 30 bar
 • INTERHORN WIDTH 24 mm
 • MOVEMENT Automatic winding date
 • DIAL Green
 • STRAP/BRACELET Stainless steel

Dërgesa

Rexha Gold ofron një proces të lehtë dhe të pamundimshëm të transportit të produkteve. Skuadra jonë e logjistikës ka për detyrë të sjellë bizhuteritë tuaja në kohën e duhur, megjithatë në çdo rast vonesash të paparashikuara ju mbeteni të informuar. Çdo produkt I blerë online nëpërmjet Rexha Gold përfiton transportin falas brenda Shqipërisë. Dërgesat internacionale mund të kenë kosto të veçanta, ndaj jeni të lutur të na kontaktoni për informacione më të detajuara. Produkti do të niset brenda 20 ditëve kalendarike nga data e konfirmimit të blerjes. Për çdo pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni.