Rexha Gold

Gift Card

10 500 

Clear
Shpërndaje:
Category:

“Çdo Gift Certificate mbart vlerën e zgjedhur prej jush në momentin e blerjes. Kjo vlerë mund të përdoret sipas dëshirës së mbajtësit të Certefikates në secilin prej butikëve të Rexha Gold”

*Për vlera jo të përmendura më sipër duhet të kontaktoni me dyqanin.

Dërgesa

Rexha Gold ofron një proces të lehtë dhe të pamundimshëm të transportit të produkteve. Skuadra jonë e logjistikës ka për detyrë të sjellë bizhuteritë tuaja në kohën e duhur, megjithatë në çdo rast vonesash të paparashikuara ju mbeteni të informuar. Çdo produkt I blerë online nëpërmjet Rexha Gold përfiton transportin falas brenda Shqipërisë. Dërgesat internacionale mund të kenë kosto të veçanta, ndaj jeni të lutur të na kontaktoni për informacione më të detajuara. Produkti do të niset brenda 20 ditëve kalendarike nga data e konfirmimit të blerjes. Për çdo pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni.