Rexha Gold

HRD Memories

515 965 

Clear
Shpërndaje:
Kategorite: ,

Foto, fjalë, muzikë të ruajtura në një thesar të pathyeshëm.
Dhurata më emocionale, një ndjenjë e përjetshme. Zgjidh mesazhin dhe dhuro një diamant që do të flasë atë që do ti.
Ky diamant do të mbrojë përgjithmonë kujtimet, duke i shfaqur në çdo moment që ke dëshirë ti rikthesh.

Dërgesa

Rexha Gold ofron një proces të lehtë dhe të pamundimshëm të transportit të produkteve. Skuadra jonë e logjistikës ka për detyrë të sjellë bizhuteritë tuaja në kohën e duhur, megjithatë në çdo rast vonesash të paparashikuara ju mbeteni të informuar. Çdo produkt I blerë online nëpërmjet Rexha Gold përfiton transportin falas brenda Shqipërisë. Dërgesat internacionale mund të kenë kosto të veçanta, ndaj jeni të lutur të na kontaktoni për informacione më të detajuara. Produkti do të niset brenda 20 ditëve kalendarike nga data e konfirmimit të blerjes. Për çdo pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni.