Rexha Gold

OKAVANGO AIR RESCUE LIMITED EDITION

3060 

Koleksion

ProPilot

Mekanizmi

Automatik

Ngjyra e fushes

Jeshile

Diametri

38.1 mm – 42 mm

Grupet e synuara

Zotërinj

Shpërndaje:
SKU: 01 751 7761 4187-Set Kategorite: , ,

Inspired by the grasses of the Okavango Delta

The new watch is based on the Oris Big Crown ProPilot. Its green dial is inspired by the grasses of the Okavango Delta, and it comes on an exclusive green fabric strap created by Erika’s Originals (supplied with an additional brown leather strap and a Travel Pouch).

 • REFERENCE 01 751 7761 4187-Set
 • CASE ProPilot, 41.00 mm, Stainless steel
 • MATERIAL Multi-piece stainless steel case
 • SIZE 41.00 mm
 • TOP GLASS Sapphire, domed on both sides, anti-reflective coating inside
 • CASE BACK Stainless steel, screwed, special engravings
 • OPERATING DEVICES Stainless steel screw-in security crown
 • WATER RESISTANCE 10 bar
 • INTERHORN WIDTH 20 mm
 • MOVEMENT Automatic winding big date developed by Oris
 • DIAL Green
 • STRAP/BRACELET Textile
 • EXTRAS Special box, certificate, additional leather strap, limited to 2011 pieces

Dërgesa

Rexha Gold ofron një proces të lehtë dhe të pamundimshëm të transportit të produkteve. Skuadra jonë e logjistikës ka për detyrë të sjellë bizhuteritë tuaja në kohën e duhur, megjithatë në çdo rast vonesash të paparashikuara ju mbeteni të informuar. Çdo produkt I blerë online nëpërmjet Rexha Gold përfiton transportin falas brenda Shqipërisë. Dërgesat internacionale mund të kenë kosto të veçanta, ndaj jeni të lutur të na kontaktoni për informacione më të detajuara. Produkti do të niset brenda 20 ditëve kalendarike nga data e konfirmimit të blerjes. Për çdo pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni.