Rexha Gold

ORIS X BRACENET

2820 

Koleksion

Aquis

Mekanizmi

Automatik

Ngjyra e fushes

Jeshile

Diametri

42.1 mm – 46 mm

Grupet e synuara

Zotërinj

Shpërndaje:
SKU: 01 733 7730 4137-07 8 24 05PEB Kategorite: , ,

INNOVATIONS

The net effect
Making these kaleidoscopic dials involves taking small green, blue and white offcuts and gently warming them until they melt into the raw material. As they cool, they harden into a thin sheet of material. This is then cut to size, planed, and sanded down until it’s just 0.3mm thick. The material contains no additives, fillers or glues. No two dials are the same.

Two sizes, one powerful message
There are two stainless steel versions of the watch, one with a 43.50 mm case and a second with a 36.50 mm case. Both have automatic mechanical movements and uni-directional rotating bezels, and are water-resistant to 30 bar (300 metres).

REFERENCE 01 733 7730 4137-07 8 24 05PEB
CASE Aquis, 43.50 mm, Stainless steel
MATERIAL Multi-piece stainless steel case, minutes scale top ring
SIZE 43.50 mm
TOP GLASS Sapphire, domed on both sides, anti-reflective coating inside
CASE BACK Stainless steel, screwed, see-through mineral glass, special engravings
OPERATING DEVICES Stainless steel screw-in security crown
WATER RESISTANCE 30 bar
INTERHORN WIDTH 24 mm
MOVEMENT Automatic winding date
DIAL Green
STRAP/BRACELET Stainless steel

Dërgesa

Rexha Gold ofron një proces të lehtë dhe të pamundimshëm të transportit të produkteve. Skuadra jonë e logjistikës ka për detyrë të sjellë bizhuteritë tuaja në kohën e duhur, megjithatë në çdo rast vonesash të paparashikuara ju mbeteni të informuar. Çdo produkt I blerë online nëpërmjet Rexha Gold përfiton transportin falas brenda Shqipërisë. Dërgesat internacionale mund të kenë kosto të veçanta, ndaj jeni të lutur të na kontaktoni për informacione më të detajuara. Produkti do të niset brenda 20 ditëve kalendarike nga data e konfirmimit të blerjes. Për çdo pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni.