Rexha Gold

Pending Color Earrings

1980 

Guri

Diamant, Gjysëm e çmuar

Ngjyra e gurit

Bojëqiell, E bardhë

Materiali

Flori 750/000

Clear
Shpërndaje:
Kategorite: ,

Vëthë pjesë e koleksionit Color. Punuar në mënyrë artizanale në flori të bardhë dhe Rose 18K. Montuar me një gur qendror prejre Cabochon në formë Zemre Topazi ngjyrë Blu si dhe 0.21ct Diamantë të Bardhë ngjyrë G, pastërti VS. Topazi në formë zemre mund të çmontohet dhe vëthët mund të mbahen më një konfigurim më të thjeshtë.

Dërgesa

Rexha Gold ofron një proces të lehtë dhe të pamundimshëm të transportit të produkteve. Skuadra jonë e logjistikës ka për detyrë të sjellë bizhuteritë tuaja në kohën e duhur, megjithatë në çdo rast vonesash të paparashikuara ju mbeteni të informuar. Çdo produkt I blerë online nëpërmjet Rexha Gold përfiton transportin falas brenda Shqipërisë. Dërgesat internacionale mund të kenë kosto të veçanta, ndaj jeni të lutur të na kontaktoni për informacione më të detajuara. Produkti do të niset brenda 20 ditëve kalendarike nga data e konfirmimit të blerjes. Për çdo pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni.