Rexha Gold

HRD ANTWERP MEMORY diamond

HRD ANTWERP MEMORY diamond

Diamant HRD ANTWERP MEMORY

Një diamant më shumë se thjesht i çmuar, i personalizuar me një video mesazh të veçantë për t`i bërë të dashurit e juaj të buzëqeshin. Një hapësirë e sigurt për të shprehur emocionet tuaja dhe për të mbrojtur kujtimet tuaja në një gur te cmuar dhe të pathyeshëm.

Një mënyrë inovative dhe ekskluzive për të dhuruar bizhuteri. Kujtimet janë ato që e bëjnë jetën një përvojë unike. Me HRD Antwerp Memory ju mund të zgjidhni kujtimet tuaja të preferuara që te jene pjese e diamantit tuaj dhe sa herë që dëshironi ti kujtoni ato, mund t’i bëni ato vizuale duke përdorur aplikacionin e dedikuar. Ky aplikacion ju lejon të skanoni diamantin tuaj HRD me ane te kodit tij unik QR dhe të shihni menjëherë videon tuaj dhe certifikimin e gurit perkates. Ekrani HRD Memory Visual është projektuar për të ekspozuar kutinë ekskluzive Holographic në të cilën memoria video transmetohet drejtpërdrejt nga diamanti juaj. Një seri mjetesh të zgjedhura mund te perdoren për të theksuar në detaje çdo aspekt të këtij produkti unik diamanti.

Shkarkoni aplikacionin HRD Memory

Paketim i sofistikuar i krijuar për të pajisur diamantin HRD Antwerp Memory në një blister ose unazë. Ruajtja e certifikatës së HRD dhe kartës së Garancisë brenda kutise.

Një kuti ekskluzive e krijuar për t’ju mahnitur. Me hapjen e kutisë, duke skanuar diamantit, videoja juaj rrezaton nga guri duke i dhënë dritë kujtimeve tuaja dhe një pamje vizuale mesazhit të diamantit tuaj. Përveç paraqitjes së një shfaqjeje të videos suaj, do te gjeni gjithashtu të gjithë materialin mbështetës për të parë diamantine tuaj; një fushë vizive, certifikata dhe garancia me kodin QR janë brenda.

Dhuroni një diamant të jashtëzakonshëm që do të flasë për ju…